Unirea cu Basarabia, Cernautiul si Bugeacul in 2020, primul an de mandat ca Presedinte al Romaniei

Ma numesc Madalina Baroncea, am 45 de ani si sunt specialist in marketing. Pana in acest moment sunt unicul candidat independent si unica femeie care si-a anuntat candidatura la alegerile din 2019 pentru functia de Presedinte al Romaniei.

Spre deosedire de toti oamenii politici din aceasta tara, cu functii sau fara functii inalte in stat, eu am curajul sa vorbesc deschis despre Unirea cu teritoriile ce ne-au fost smulse din trupul tarii in urma Pactului Ribbentrop – Molotov din 1939, continuat de Pactul Churchill-Roosevelt-Stalin 1945 de impartire a sferelor de influenta.

Si am curajul sa avansez si un termen pentru Unirea cu teritoriile romanesti din afara granitelor tarii.

Promit Unirea cu Basarabia, Cernautiul si Bugeacul in 2020, primul an de mandat al meu ca Presedinte al Romaniei.

In atingerea acestui mare obiectiv al romanilor de pe ambele maluri ale Prutului nu ne va ajuta nici parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii, nici apartenenta nostra la Uniunea Europeana.

Unicul lucru care ne poate ajuta este un parteneriat strategic cu Federatia Rusa, astfel incat sa obtinem sprijinul Moscovei pentu infaptuirea Unirii.

Preconizez ca prima vizita oficiala in calitate de Presedinte al Romaniei va fi la Moscova. Avem interese comune cu Moscova mai multe decat cu orice alt partener. Putem atinge multe obiective strategice daca stabilim cu Rusia o relatie de parteneriat strategic, de la recuperarea Tezaurului Romaniei, pana la Unirea cu teritoriile romanesti si obtinerea unei paci durabile in Europa de Est. E timpul sa dezghetam relatiile inghetate de o clasa politica romaneasca lipsita de orice urma de patriotism si ghidata de orice alte interese dacat cele ale romanilor obisnuiti.

Sunt un sfert basarabeanca, prin bunica materna, si nu imi este indiferenta soarta Basarabiei!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s