Apel catre Viorica Dancila: “Blocati accesul lui Timmermans la functia de Presedinte al Comisiei Europene daca nu acorda Romaniei toate drepturile ce i se cuvin”

Ma numesc Madalina Baroncea, am 45 de ani si sunt specialist in marketing. Pana in acest moment sunt unicul candidat independent si singura femeie care si-a anuntat candidatura la alegerile din 2019 pentru functia de Presedinte al Romaniei.

Fac un apel disperat la Premierul Romaniei, Doamna Viorica Dancila, sa negocieze extrem de dur cu Timmermans sustinerea acestuia la functia de Presedinte al Comisiei Europene din partea socialistilor romani, si astfel sa faca pentru Romania ceea ce ar trebui sa faca si nu face Klaus Iohannis ca reprezentant al statului roman la Bruxelles.

Doamna Dancila, Frans Timmermans trebuie sustinut de catre socialisti romani decat daca acorda Romaniei tot ceea ce i se cuvine de drept:

  • Ridicarea MCV pana la 31 decembrie 2019.
  • Stoparea implicarii Bruxelles-ului in treburile interne ale Romaniei din acest moment.
  • Stoparea definitiva din acest moment a campaniei de tara corupta la adresa Romaniei dusa de Timmermans si Comisia Europeana, tara noastra nefiind nici pe departe cea mai corupta tara din Europa. Cuvantul coruptie nu mai trebuie sa apara alaturat de numele Romaniei in nici un discurs sau document al viitoarei Comisii Europene.
  • Definirea prin criterii exacte pana la 31 decembrie 2019 a termenului de stat de drept si aplicarea aceluiasi standard comun tuturor statelor membre UE.
  • Acceptarea Romaniei in Spatiul Schengen pentru toate granitele pana la 31 decembrie 2019.
  • Renegocierea fondurilor europene pentru 2014-2020 si 2021-2027 si neacceptarea unei sume sub 100 miliarde de euro pentru urmatorul exercitiu financiar, astfel incat sa se recupereze si ceea ce au pierdut Traian Basescu si Dacian Ciolos pentru exercitiul in curs.

Doamna Dancila, jucati dur, luati in calcul sa va coalizati cu premierul bulgar Boyko Borisov, pentru ca avem interese comune!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s