Madalina Baroncea: “Sunt singurul candidat la Presedintia Romaniei care vorbeste deschis si clar despre Unirea cu Moldova”

Ma numesc Madalina Baroncea, am 45 de ani si sunt specialist in marketing. Pana in acest moment sunt unicul candidat independent si unica femeie care si-a anuntat candidatura la alegerile din 2019 pentru functia de Presedinte al Romaniei.

Sunt unicul candidat la Presedintia Romaniei care nu are in spate actuali sau fosti securisti, establishmentul politic de o culoare sau alta, sau vreun trust de presa.

Tot eu sunt unicul candidat la Presedintia Romaniei, dar si unicul om politic, care vorbeste deschis despre Unirea cu Basarabia si celelalte teritorii romanesti acum in granitele Ucrainei.

Vreau sa subliniez ca acea persoana care vorbeste chiar numai despre Unirea cu Basarabia, ignorand situatia celorlalte teritorii romanesti, spune minciuni daca nu precizeaza ca avem nevoie de un parteneriat strategic cu Rusia, in afara de acordul partenerilor vestici, doar si pentru simplu fapt ca jumatate din populatia Basarabiei este filorusa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s