Vin alegerile pentru Presedintele Romaniei si trebuie sa decidem – vrem o tara ca America cu atacuri armate in fiecare luna sau o tara ca Suedia care inchide puscariile pentru ca nu mai are infractori?

Ma numesc Madalina Baroncea, am 45 de ani si sunt specialist in marketing. Pana in acest moment sunt singurul candidat care propune cetatenilor romani un Proiect de Tara concret si cu reforme profunde, la alegerile din 2019 pentru functia de Presedinte al Romaniei.

Se apropie alegerile si cred ca a venit momentul ca romanii sa aleaga un model de tara pe care sa il urmam.

Pentru a intelege cat mai bine si a face alegerea mai usoara, voi compara doua tari ambele bogate.

Vrem o tara ca Statele Unite unde in fiecare luna sunt mai multe atacuri armate ale unor dezaxati in scoli, magazine sau biserici, unde exista 2.5 milioane de puscariasi, unde salvarea nu vine sa te ia daca nu ai asigurare medicala, unde exista cersetori si oameni fara casa, unde nu poti face o facultate daca nu platesti?

Sau poate vrem o tara ca Suedia unde se inchid puscariile pentru ca nu mai au infractori, unde nu exista persoane fara locuita, unde statul garanteaza un venit minim suficient pentru a trai, unde scoala cu mancare si rechizite este gratuita?

Eu cred ca raspunsul este usor de dat de catre oricine.

Imi doresc o tara cu un stat puternic, care isi protejeaza cetatenii din punct de vedere economic, al sigurantei fizice si psihice, un stat in care toti cetatenii indiferent de avere sa aiba drepturi si sanse egale, unde dreptul la sanatate si educatie sa fie garantat, unde infractionalitatea este redusa.

Oricum eu o spun foarte clar: ca Presedinte al Romaniei voi urma modelul suedez.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s