Iohannis trebuie oprit sa dea pe nimic gazul romanesc americanilor si sa musamalizeze tragedia de la Caracal

Ma numesc Madalina Baroncea, am 45 de ani si sunt specialist in marketing. Pana in acest moment sunt singurul candidat care propune cetatenilor romani un Proiect de Tara concret si cu reforme profunde, la alegerile din 2019 pentru functia de Presedinte al Romaniei.

Vizita nepregatita a lui Iohannis la Casa Alba se face nu datorita eforturilor diplomatice ale Romaniei, ci la solicitarea de urgenta a lui Donald Trump.

M-am intrebat si eu ce era atat de urgent si raspunsul mi-a venit imediat.

In primul rand solicitarea lui Trump a venit chiar la inceputul lui August in plin scandal al crimelor de la Caracal, pe care dupa cum am mai spus eu cred ca au legatura cu militarii americani de la Deveselu, altfel nu se poate explica omerta intinsa peste toata clasa politica si toate institutiile statului roman.

Asadar, taraganarea anchetei DIICOT este explicata de faptul ca inca scenariul nu este scris pana la capat, dar cred ca intalnirea Iohannis – Trump va decide sfarsitul si acesta ne va fi prezentat in scurt timp.

Trump nu vrea sa piarda Romania, iar un scandal cu rapiri, viol de minori si crime legate de americani ar declansa un val de antipatie greu de stavilit.

Cea de-a doua miza a lui Trump este obtinerea de la Iohannis a gazului romanesc din Marea Neagra pe nimic.

Opinia mea este ca Dancila va marsa la intelegerea Iohannis-Trump, nu va opune nici cea mai mica rezistenta, nici macar de forma.

Fac un apel la toata mass media sa ma sprijine in impiedicarea acestei duble tradari fata de cetatenii romani, in primul rand prin abordarea ambelor subiecte pe larg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s