Adevarata miza a lui Iohannis este dezmembrarea Romaniei, iar unica piedica a fost PSD-ul

Ultimele evenimente legate de caderea Guvernului PSD precum si retrospectiva ultimilor 15 ani cu Basescu si Iohannis m-au facut sa am o revelatie dandu-mi seama ca Romania chiar se afla in pragul dezmembrarii, teorie pe care intotdeauna am categorisit-o Teoria Conspiratiei si m-a plictisit.

Faptul ca Iohannis este agent al Germaniei, ca si predecesorul sau Basescu, este evident pentru toata Europa, unde presa il numeste Lacheul lui Merkel, dar este mai putin vehiculat in presa din Romania, unde cetatenii romani sunt privati de informatii de catre toata mass media mare.

Argumentele ca Iohannis este agent al Germaniei sunt multe dar cel mai puternic sunt banii. Astfel a pagubit Romania in favoarea Germaniei cu 55 de miliarde de euro in ultimi 5 ani, adica 22 de miliarde de euro datoria nerestituita a Germaniei si 33 de miliarde de euro fonduri europene nerambursabile cuvenite Romaniei pentru 2014-2020 pe care nu le-a solicitat (am primit doar jumatate din cat au primit celelalte state est europene),

Am tot auzit de la diversi analisti politici ca nu am facut autostrazi care sa lege provinciile romanesti traversand Carpatii pentru ca nu am fost lasati sa o facem, si tot asa am zis Teoria Cospiratiei, noi si numai noi cu incompetenta noastra suntem de vina, dar mare mi-a fost mirarea sa aflu ca pentru infrastructura rutiera am primit de la UE doar 1.5 miliarde de euro, adica mai putin de jumatate din cat ar costa autostrada Pitesti – Sibiu. Acum Ioahannis si acolitii lui din PNL urla din toate puterile ca PSD nu a facut autostrazi. Cu ce sa faca autostrazi PSD, domnule Iohannis, daca dvs ati renuntat in favoarea UE la 33 de miliarde de euro cuvenite Romaniei? Nu cumva, domnule Iohannis, Romania este tinuta in subdezvoltare de dvs si UE condusa de Germania lui Merkel? Cifrele asa spun, cifrele nu vorbesc despre incompetenta PSD, ci de tradarea dvs, domnule Iohannis.

Mai nou Iohannis vorbeste despre un razboi impotriva PSD, dar se face ca nu stie ca PSD are intre 3.5 – 5.5 milioane de votanti cetateni romani. Asadar Iohannis doreste un razboi intre votantii lui cetateni romani si votantii PSD cetateni romani. Despre razboiul romano – roman despre care vorbesc de multi ani analistii politici, tot asa am spus Teoria Conspiratiei pana sa il aud acum pe Iohannis vorbind pe sleau despre razboi impotriva pesedistilor.

Abia acum dupa 15 ani de mandate cu Basescu si Iohannis am inteles ca adevarata lor miza este dezmembrarea Romaniei, ca ambii sunt agenti ai Germaniei (vezi si protectia avuta de Basescu la referendumul de demitere a lui din 2012, din partea lui Merkel care conduce Germania si UE). Basescu a pregatit terenul, Iohannis are netezit drumul spre al doilea mandat pentru a realiza dezmembrarea Romaniei.

Tot abia acum am inteles ca unica piedica in dezmembrarea Romaniei a fost PSD-ul, dar se pare ca Iohannis a reusit sa o inlature acum prin inlaturarea de la putere a Guvernului Dancila.

Nu vreau sa sune amenintator dar cred ca acesta poate sa fie sfarsitul Romaniei si al PSD-ului, adica al unui partid care reprezinta jumatate din electoratul roman.

Singura solutie pentru a amana momentul, nicidecum pentru a inlatura total pericolul, este ca PSD sa nu paraseasca guvernarea si sa il lase pe Iohannis sa puna mana pe toate parghiile de putere.

Astfel, indiferent cat le este de antipatic Victor Ponta, PSD trebuie sa se alieze cu ProRomania ca sa impiedice instalarea unui Guvern PNL, fie prin mentinerea cat mai mult posibil a Guvernului interimar Dancila, fie prin instalarea unui nou Guvern PSD-ProRomania.

Dar sarpelui nu ajunge sa ii tai coada ca sa scapi de el, este nevoie sa ii tai capul.

Astfel mai trebuie facuta o miscare curajoasa si decisiva care sa bareze drumul lui Iohannis catre al doilea mandat de Presedinte al Romaniei, si anume punerea lui sub acuzare pentru inalta tradare si suspendarea lui in Parlament pentru pagubirea Romaniei cu 55 de miliarde de euro in favoarea Germaniei.

In final as pune o intrebare: Este cineva care sa excluda o intelegere Germania – Rusia – Ungaria? Noi romanii am mai patit-o o data in 1939-1940 cand Hitler si Stalin ne-au smuls Ardealul de Nord, Basarabia, Bucovina de Nord si Cadrilaterul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s