Mesaj catre romani,

Sunt Madalina Baroncea din Bucuresti, am 45 de ani si sunt specialist in marketing.

In 2019 voi candida ca independent alegerile pentru functia de Presedinte al Romaniei.

Nu am fost om politic si nu am detinut functii, nu am averesunt doar un om obisnuit, iar ca Presedinte voi urmari doar interesele romanilor si Romaniei.

Puterea, functiile, banii, NU reprezinta pentru mine si nu au reprezentat niciodata un scop in sine, ci doar niste instrumente pentru a construi ceva. Iar eu doresc din toata inima sa particip la construirea Romaniei, Bucurestiului si a altor localitati romanesti mai mici sau mai mari.

Vin la Presedintie cu Poiectul de Tara “Romania Noastra”, primul dupa 30 de ani de haos in care tara a fost condusa fara nici un fel de strategie, si am urmatoarele 4 mesaje centrale: “Romanii si Romania in primul rand! Un om obisnuit pentru oameni obisnuiti! Impreuna facem Romania Mare din nou – Unire si Economie! In 10 ani ajungem Italia din urma!”

OBICTIVELE MELE CHEIE sunt pe de o parte obiective legate direct de viata tuturor romanilor, si pe de alta parte obiective strategice care sa consolideze pozitia Romaniei in Uniunea Europeana.

OBIECTIVE pentru viata romanilor:

-Unirea cu Basarabia, Cernauti si Bugeac

-Construirea a 12 autostrazi si 12 tronsoane de metrou bucurestean

-Construirea a 15 aeroporturi in toata tara, 15 poduri si 15 porturi dunarene

-Dublarea salariului minim si a pensiilor nete la 1 ianuarie 2020, concomitent cu reducerea impozitelor si a TVA-ului

-Recastigarea de catre stat a parghiilor de interventie in stabilirea preturilor benzinei, preturilor din comert, dobanzilor bancare, pretului utilitatilor

-Dotarea la nivel occidental a 100 de spitale in toate judetele

-Construirea a 1000 de scoli moderne si mari, jumatate din ele in mediul rural

-Asigurarea gratuit de after school si a 3 mese pe zi pentru elevi si studenti

-Asigurarea a 2000 de burse anual pentru studentii meritosi la cele mai importante universitati din toata lumea

-Cresterea fondurilor nerambursabile in energie, agricultura, turism, industrie

Investitii de stat masive in industrie, agricultura, petrol si gaze, energie, comert, banci

-Reformarea sistemului electoral si politic

-Reformarea statului – anticoruptie, debirocratizare, informatizare, transparentizare

-Reformarea justitiei

-Reformarea serviciilor secrete

-Redefinirea politicii externe si iesirea Romaniei din statutul de colonie

OBIECTIVE STRATEGICE pentru pozitia Romaniei in Uniunea Europeana:

-Construirea unei cai ferate de mare viteza care sa lege Bucurestiul de Beijing si Moscova, dar si de Viena, Milano, Atena, Istanbul, astfel incat Bucurestiul si Romania sa devina un centru comercial si turistic al Europei

-Cresterea capacitatii de productie de energie si exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra de catre o companie romaneasca, astfel incat Romania sa devina un furnizor strategic in Europa

-Cresterea subventiilor si investitiilor in agricultura si industria alimentara, astfel incat Romania sa devina un mare exportator, pozitie strategica avand in vedere viitoarea criza care se anunta a fi o criza alimentara

-Dezvoltarea cu fonduri nerambursabile a unui Silicon Valley european care sa produca platforme IT europene pentru functionarea calculatoarelor si smartphone-urilor, pentru comert digital de business si de retail

Prin politica externa pe care o voi promova – renegocierea fondurilor europene, recuperarea datoriilor altor state, redefinirea parteneriatului cu SUA, incheierea de noi parteneriate cu Rusia si China, voi aduce in tara in primul mandat cel putin 200 mld de euro destinati investitiilor in autostrazi, spitale, scoli, mediu, industrie, agricultura, turism, banci.

Cu siguranta proiectul de tara pe care il propun nu este perfect. Astfel in prima luna de mandat voi demara consultari ample cu toate partidele parlamentare, Banca Nationala, organizatiile sindicale si patronale, societatea civila, pentru stabilirea unei forme finale a proiectului de tara, pentru care urmaresc sa obtin sprijinul tuturor fortelor politce si ale societatii civile.

Imi exprim intentia sa conduc multe sedinte de guvern, de comun acord si la cererea Primului Ministru, prerogativa prevazuta de Constitutia Romaniei in virtutea faptului ca presedintele Romaniei este parte a puterii executive, atunci cand se vor dezbate probleme de interes national precum cele cuprinse in acest proiect de tara.

Unica modalitate prin care putem atinge aceste obiective generale pentru dezvoltarea Romaniei este sa ne eliberam din statutul de colonie si sa aducem in tara banii ce se cuvin cetatenilor romani.

Faptul ca ne cerem drepturile nu inseamna ca suntem anti europeni, locul nostru este fara nici un dubiu in Europa, ci inseamna doar ca vrem sa redevenim stapani in propria noastra tara.

Sunt convinsa ca voi fi unicul candidat care va propune un proiect de tara prin care statul si romanii sa recastige parghiile de interventie ale statului in economie si societateacum in mana strainilor sau lasate in degringolada.

Trebuie sa subliniez, nu sunt impotriva clasei politice si voi colabora cu toate partidele politice, in special cum este si normal cu partidele ce se vor afla la guvernare.

Si precizez inca o data, nu sunt impotriva orientarii pro europene a Romaniei. Dimpotriva, sunt total pentru, cred cu convingere ca locul nostru este clar in Europa.

Mai mult, voi contribui cu toate fortele mele la consolidarea unei Uniuni Europene din ce in ce mai puternice pentru ca in acest fel si Romania va deveni mai puternica.

Haideti sa ne schimbam destinul, acum la aceste alegeri prezidentiale, haideti sa votam cu totii un Presedinte al Romanilor si al Romaniei!

Alegeri Presedinte al Romaniei 2019

Advertisements